Teaser: BMW i8 Roadster (2018)

Teaser: BMW i8 Roadster (2018)De BMW i8 Roadster komt eraan.

De blauw/witte premium autoconstructeur uit München laat weten dat er een dakloze versie van de i8 zit aan te komen. Tegen 2018 moet de i8 Roadster, het derde BMW i model, werkelijkheid worden. Na de concept, eerste impressies en spyshots kan iedereen wel inbeelden wat we volgend jaar mogen verwachten.

BMW kiest hier voor een stoffen dakconstructie om slechts een beperkt meergewicht toe te voegen. Verdere technische details verzwijgt BMW op dit moment, enkel geven ze preliminaire verbruikscijfers mee: 45 g/km CO2 en 2 liter benzine per 100 km. Een blik op de techniek van de reguliere i8 coupé kan ongetwijfeld heel wat soelaas brengen.

Lees hier onze rijtest met de BMW i8 Coupé!

update 23/08: extra bewegend beeld!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...