Teaser: Audi A8 (2018)

Teaser: Audi A8 limousine (2018)Wie niet meer kan wachten tot dinsdag 11 juli, hier zien we alvast de nieuwe Audi A8 luxelimousine (zichzelf?) parkeren!

Audi werkt al een tijdje aan een nieuwe generatie A8, eentje die zodanig sterk, veilig, zuinig, technologisch én efficiënt zal moeten zijn om de ijzersterke concurrentie uit Duitsland te kunnen evenaren .. of zelfs overklassen! De onthulling is voorzien voor de Audi Summit festiviteiten in Barcelona op 11 juli.

Intussen weten we al dat hij een aluminium platform meekrijgt dat een pak stijver is dan zijn voorganger, al zal de nieuwe A8 wel 100 kg zwaarder zijn wegens de vele de sterk aanwezige luxe en comfort. Daarnaast is hij voorzien van 48V hybride technologie en vooruitstrevende capaciteiten qua autonoom rijden én parkeren.

Lees hier onze rijtest met de huidige Audi A8 3.0 TDI!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...