Teaser: Rolls Royce Phantom (2018)

Teaser: Rolls Royce Phantom (2018)Krijgen we op 27 juli de nieuwe Rolls-Royce Phantom te zien?

Hét vlaggenschip van Rolls Royce, de Phantom, ging eind vorig jaar op pensioen en we moeten nog even geduld hebben op de opvolger. Deze achtste generatie Phantom staat op de planning voor begin 2018 maar het lijkt er sterk op dat de Britse autoconstructeur binnenkort iets zal onthullen.

In Londen zullen de zeven voorgaande generaties Phantom namelijk voorgesteld worden op een unieke tentoonstelling, ongetwijfeld ook de perfecte aangelegenheid om de nieuweling al even te tonen aan een zorgvuldig geselecteerd koperspubliek. Omcirkel donderdag 27/07 dus maar extra op de kalender.

Qua techniek, architectuur, gadgets en infotainment ondergaat de aankomende Rolls-Royce Phantom hoe dan ook ingrijpende wijzigingen, inzake vormgeving lijkt Rolls eerder vast te houden aan het huidige lijnenspel. De coupé en cabrio werden overigens ingewisseld voor de Wraith en Dawn.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...