Officieel: Renault Scenic Initiale Paris (2017)

Officieel: Renault Scenic Initiale Paris (2017)De Renault (Grand) Scénic Initiale Paris combineert het praktische gebruiksgemak en hoogstaand comfort mét een snuifje Franse luxe.

In navolging van zo goed als het volledige gamma (Espace, Clio, Koleos en Captur) krijgen we eveneens een Initiale Paris topversie van de Scénic en Grand Scénic. Net zoals zijn soortgenoten rolt deze luxueuze MPV ook op 20″ lichtmetaal, het zij met een unieke vormgeving. De zwarte Amethist koetswerkkleur is exclusief voorbehouden voor dit topmodel dat verrijkt werkt met nog wat extra logo’s en een glazen radiatorrooster.

Binnenin heerst er een aangename en luxueuze sfeer met veel chroom, leder en accentuerende grijs/zwarttinten. De zetels krijgen eveneens een Initiale Paris opschrift en extra comfort dankzij omhullende hoofdsteunen, elektrische verstelling, massagefunctie en verwarming

De Renault (Grand) Scénic Initiale Paris is verkrijgbaar met drie krachtige motoren, zijnde de Energy TCe 130 pk benzinemotor en aan dieselzijde de Energy dCi 130 pk (manuele versnellingsbak) of de Energy dCi 160 pk (EDC automaat).

Net na de zomervakantie staat dit topmodel van de Scénic familie bij de lokale Renault verdeler te pronken met zijn royale basisuitrusting dat het Intens niveau overtreft met ondermeer een Bose audiosetup, head-up display en het Easy Park Assist. Belgische prijzen zijn er op dit moment nog niet.

Lees hier onze rijtest met de Renault Scénic 1.5 Bose Edition!
Lees hier onze rijtest met de Renault Scénic 1.5 Hybrid Assist!
Lees hier onze rijtest met de Renault Grand Scénic!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...