Officieel: Ford Focus RS Performance Pack (2017)

Officieel: Ford Focus RS Performance Pack (2017)Ford tilt met dit prestatiegericht optiepakket de getalenteerde Focus RS naar een hoger niveau met ondermeer een mechanisch sperdifferentieel en andere visuele goodies!

Wie reeds achter het stuurwiel kon/mocht kruipen van de nieuwe Focus RS kan niet anders dan enthousiast zijn, wat Ford hier wist te bouwen is van een uitzonderlijk hoog niveau. Op auditief vlak missen we natuurlijk de vijfcilinder van de vorige generatie, toch bezit de 350 pk sterke 2.3-liter EcoBoost viercilinder een uniek karakter, speelse spitstechnologie en een stevige brok vermogen.

Met het Options Pack van Ford Performance krijgt de Focus RS nog meer tractie en rijplezier dankzij een mechanisch sperdifferentieel. Tezamen met de Dynamic Torque Vectoring en Torque Vectoring Control tovertechnologie ben je tot nog meer in staat op een bochtenrijk parcours, ideaal voor de meer enthousiaste bestuurders.

Het Options Pack omvat eveneens 19″ zwarte velgen, Brembo remzadels met een blauw RS opschrift en een zwarte afwerking voor de spoiler, dak en spiegelkappen. Indien gewenst krijg je binnenin eveneens blauwe – Nitrous Blue – elementen, onder meer voor de Recaro sportzetels.

Lees hier en hier onze rijtest met de Ford Focus RS!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...