Uber Brussels lanceert UberVAN [busjes – 6 personen]

Uber Brussels lanceert UberVAN [busjes tot 6 personen]Uber heeft GROOT nieuws voor Brussel. Vanaf vandaag is de UberVAN service beschikbaar voor verplaatsingen met 6 personen.

Na UberX en UberBLACK is UberVAN alreeds de 3e service die Uber in onze hoofdstad aanbiedt. Terwijl die eerste zich richt op de basisverplaatsingen voor maximaal vier personen (reguliere auto’s) biedt de tweede net wat meer luxe en comfort dankzij een premium vloot. De UberVAN’s kan je vanaf vandaag supergemakkelijk bestellen en bieden plaats/ruimte voor maximaal zes personen.

Ideaal dus voor verplaatsingen van grote(re) groepen, luchthavenvervoer en jongeren die uitgaan in het weekend, een ritprijs delen onder meerdere gebruikers gaat met hetzelfde gebruiksgemak als de rest van de app.

Gezien de grotere capaciteit is een UberVAN wel iets duurder. Een ritje van Groot-Bijgaarden naar Sint-Stevens-Woluwe kost je ongeveer 70 euro, met een maximale bezetting is dat slechts 11,67 euro per persoon!

Lees hier onze test met UberX in Brussel!
Registeer hier je Uber account én maak handig gebruikvan UberX, UberBLACK en UberVAN!

Uber Brussels lanceert UberVAN [busjes tot 6 personen]

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...