Officieel: Bentley Continental 24 special edition (2017)

Officieel: Bentley Continental 24 special edition (2017)De nieuwe Continental GT verwachten we elk moment, toch eert Bentley het succesvolle verleden in de 24u van de Nürburgring met een gelimiteerde “Continental 24” special edition.

Als een laatste (?) actiemodelletje komen er 24 stuks – see what they did there.. – van de Continental 24 ten tonele. Onderhuids zijn deze gebaseerd op de recente SuperSports in coupétrim, er ligt dus een 6.0-liter W12 in de neus met 710 pk pk én 1.000 Nm waarmee in je drie tellen aan 100 km/u.

Met wat extra badges moet het duidelijk zijn dat je een exclusieve Continental 24 op de kop wist te tikken, anderzijds is dat niet mogelijk te zien aan de Black Crystal koetswerkkleur. Mag het toch wat kleurrijker? Dan kan je gratis overgaan tot de Monaco Yellow of St James Red duotone combinaties. Behoorlijk flashy maar over smaken en kleuren valt er niets te zeggen..

Dit weekend gaat Bentley opnieuw voor een topprestatie in de befaamde Groene Hel uithoudingsrace, vanaf juni worden de eerste Continental 24’s afgeleverd. Je interesse duidelijk maken kan bij Bentley Brussels in Drogenbos aan een vanafprijs van ongeveer 250.000 euro (exclusief belastingen).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...