Video: Autocar test de nieuwe Volvo XC60 SUV (2017)

Video: Autocar test de nieuwe Volvo XC60 SUV (2017)Eveneens benieuwd naar hoe de stoere Zweed het doet?

Op het Autosalon van Genève stond de nieuwe XC60 nog mooi te blinken op de Zwitserse beursvloer, nu mochten de eerste journalisten reeds de eerste kilometers malen onder een stralende Spaanse zon. De nieuwe XC60 is een pak groter, ruimer, zuiniger én duurder, al wil Volvo dat euvel counteren met de aanstaande lancering van een kleinere XC40 SUV met een meer toegankelijk prijskaartje.

Matt Prior van Autocar legde zijn ervaringen met de Volvo XC60 mooi vast op video net zoals onze Nederlandstalige collega’s van Autoweek. Tegen de zomervakantie moeten de eerste XC60’s opduiken bij de lokale Volvo verdelers in België, naast een regulier aanbod qua diesels en benzinemotoren is de zuinige plug-in hybride eveneens direct verkrijgbaar!

Met een knap interieur, hightech gadgets en efficiente viercilinders wil Volvo met de nieuwe XC06 SUV een vuist kunnen maken tegen de populaire Mercedes GLC, BMW X3, Audi Q5 en Jaguar F-Pace

Ook anderen mochten reeds achter het fijne stuurwiel kruipen


Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...