FotoSpecial: Spa Classic 2017

FotoSpecial: Spa Classic 2017Zelfs in slechte weersomstandigheden blijft Spa Classic een prachtig gebeuren..

Uiteraard regende het op vrijdag 19 mei toen Onze Man – mét regenjas – afzakte naar het gerenommeerde circuit van Spa-Francorchamps voor Spa Classic. Dat gebeuren begon ooit als een kleine meeting van gelijkgezinden en groeide de laatste jaren – exponentieel – uit tot hét Europese event qua klassieke racewagens.

De Spa Classic 2017 line-up omvatte naar goede gewoonte een brede mix aan Ferrari’s, BMW’s, Mercedes’en, Alfa’s en Porsche’s maar net zo goed unieke pareltjes zoals een Ford GT40, Lola T70 of Bizzarrini GT. Allemaal gemakkelijk een aardige som geld waard maar de eigenaars gaan er gewoon mee racen, hulde!

Hieronder een kleine selectie, op Flickr staat het volledige – en in hoge resolutie – album!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...