Officieel: Land Rover Evoque Landmark special edition (2017)

Officieel: Land Rover Evoque Landmark special edition (2017)Land Rover viert het succes van de Range Rover Evoque met een speciale Landmark uitvoering!

Meer dan 600.000 exemplaren van de Range Rover Evoque rolden er van de band in de voorbije zes jaar. De Britse lifestyle premium SUV mag zich daardoor perfect een succesmodel noemen, de Evoque kreeg ook meer dan 200 awards. Elke 170 seconden bouwt Land Rover een Evoque in de productiefaciliteit van Halewood, het merendeel daarvan (80%) gaat achteraf naar het buitenland. De driedeurs en vijfdeurs Evoque kregen we in Genève 2015 een beperkte facelift, in 2016 kwam daar nog de – ietwat onorthodoxe – Evoque Convertible bij!

De Range Rover Evoque Landmark zal te verkrijgen zijn in het Moraine Blue, Yulong White en Corris Grey met donkere contrasteren, panoramisch zonnedak, 19″ lichtmetalen glossy velgen en diverse zwarte accenten. Binnenin bemerken we naast een genereuze hoeveelheid leder met contrasterende stiknaden ook het 10″ InControl Touch Pro infotainmentsysteem met de meest moderne snufjes van de Britse luxeconstructeur.

De Range Rover Evoque Landmark Special Edition heeft een basisprijs van €53.550 (TD4) en beleeft op 10 mei zijn wereldpremière tijdens de Royal Windsor Horse Show. Vanaf dan is hij te bestellen in het dealernet.

Lees hier onze rijtest met de Range Rover Evoque Si4!
Lees hier onze rijtest met de Range Rover Evoque Convertible!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...