Officieel: Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 150 pk

Officieel: Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 150 pkAlfa Romeo voegt in België een 150 pk sterke instapper toe aan het Stelvio SUV gamma.

Momenteel worden de eerste exemplaren van de Alfa Romeo Stelvio afgeleverd aan de gelukkige klanten die vroeg genoeg intekenden voor een Stelvio First Edition, intussen is het motorenaanbod opnieuw aangevuld met een instapper. Vorige maand kregen we al een 180 pk achterwielaangedreven variant van de 2.2 JTDM dieselmotor, speciaal voor onze markt voorziet Alfa nu een 150 pk variant.

Deze nieuwe versie is ook voorzien van de 8-traps automaat, achterwielaandrijving en de nieuwste generatie JTDm viercilinder garandeert een minimaal verbruik (4,7 liter op papier) zonder daarbij in te boeten qua rijplezier. Fiscaal gezien oogt de CO2 uitstoot van 124 g/km natuurlijk eveneens interessant.

Met de introductie van deze nieuwe motor maakt Alfa Romeo per direct van de gelegenheid gebruik om het aantal beschikbare koetswerkkleuren uit te breiden. Zo verwelkomen we Marrone Basalto (bruin) en Blu Misano (blauw), steeds in combinatie met het pack Sport.

De Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 150 pk heeft een Belgische vanafprijs van €39.550 en is vanaf heden te verkrijgen in het dealernet.

Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo Stelvio SUV!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...