Uittip: Antwerp Classic Car Event [6 & 7 mei]

Uittip: Antwerp Classic Car Event [6 & 7 mei]Na het succes van vorig jaar kunnen we autoliefhebbers enkel en alleen maar aanmoedigen om dit weekend (6-7 mei) richting het Park van Brasschaat voor de Antwerp Classic Car Event!

Op zaterdag 6 mei en zondag 7 mei verzamelen de mooiste wagens – oud en nieuw – in Brasschaat voor de 7e editie Antwerp Classic Car Event (ACCE). Dat omvat eveneens de Tour Amical (een gerenommeerde Europese rondrit) die intussen al aan zijn 14e editie zit én dit jaar maar liefst 270 enthousiaste teams wist te verzamelen. Daarnaast is er tijdens de ACCE ook nog een Antwerp Classic Tour en een moderne Antwerp Grand Tourismo Tour.

Tijdens het hopelijk zonnige weekend verwachten de organisatoren wederom een grote opkomst. Zowel groot, oud en (minder) vermogend, iedereen kan de knappe bolides komen bewonderen. Het volledige programma staat op de website, klassiekers (bouwjaar < 1990) mogen gratis parkere op de Classic Car Parking!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...