Gelekt: BMW M2 Coupe facelift (2017)

Gelekt: BMW M2 Coupé facelift (2017)Iets vroeger dan voorzien maakt het internet kennis met de opgefriste BMW M2 Coupé!

Als vlaggenschip van de dynamische 2-Reeks Coupé heeft de M2 een belangrijke taak binnen het BMW gamma. Hij is niet enkel de “M instapper” (en bijna even scherp als een M3/M4) en de overtreffende trap van de reeds geslaagde M235i, hij moet ook het succes van de gelimiteerde 1M Coupé minstens evenaren. Eind 2015 kregen we de M2 Coupé voor het eerst te zien, nu maakt BMW zich klaar voor een nakende facelift.

En dankzij een te enthousiaste medewerker hebben we reeds beeldmateriaal van de LCI (Life Cycle Impulse – facelift in de volksmond) van deze sportieve Duitser. Met een vergrootglas bemerken we dat de lichtblokken vooraan nu voorzien zijn van LED technologie, achteraan zitten de lichten op een ietwat andere positie. We verwachten dat de vernieuwde M2 Coupé het recentste infotainmentsysteem (met tegels!) meekrijgt.

Dé hamvraag blijft of de 3.0-liter zes-in-lijn krachtiger is als voordien (370 pk), volgens de geruchten is die 400 pk versie voorbehouden voor een M2 CS – in analogie met de M4 CS – die in een later stadium ten tonele zou komen!

Lees hier onze rijtest met de BMW M235i Coupé!
Lees hier onze rijtest met de BMW M2 Coupé!

Gelekt: BMW M2 Coupé facelift (2017)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...