Video: Volkswagen – Behind the Wheel docu-serie

Video: VW Volkswagen - Behind the Wheel docu-serieVolkswagen België brengt met “Behind The Wheel” een twaalfdelige docu-serie over evenveel gepassioneerde fans.

Desondanks blitse en performante sportwagens net iets gemakkelijker aandacht weten te scoren in het straatbeeld maakt Volkswagen België duidelijk dat je ook een reguliere wagen kan liefhebben als geen ander. Al is een snelle Golf GTI uit 1980, een legendarisch T2 “busje” of een verhoogde Golf buggy nog moeilijk als “gewoontjes” te definiëren..

Behind the Wheel is een grootschalige nationale productie waarbij we elke maand één aflevering krijgen met daarin een hoofdrol voor een Volkswagen model én de enthousiaste eigenaar. Zo kregen Mark, Stéphane en Guillaume de eer om de Behind The Wheel reeks te openen.

VW heeft voor elke aflevering drie weken uitgetrokken waarvan er slechts één volledige dag opnames gepland zijn, daarnaast vraagt de voorbereiding (twee weken) en de postproductie (1 week) de nodige aandacht.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...