Nieuwe Audi A5 Sportback verkozen tot ‘Lease Car of the Year 2017’

Officieel: Audi A5 Sportback / S5 Sportback (2016)Naar goede gewoonte reikte leasingmaatschappij Alphabet ook dit jaar de “Lease Car of the Year” awards uit, de gloednieuwe Audi A5 Sportback werd daarbij gelauwerd door de jury.

Op donderdag 27 april laatstleden werd de Audi A5 Sportback tijdens de 25e editie van de “Lease Car of the Year” verkiezing uitgeroepen tot eindwinnaar in de categorie ‘Business +’. Deze titel werd uitgereikt op basis van een professionele jury samengesteld door Alphabet.

Die jury had daarvoor alle getalenteerde kandidaten aan een reeks stevige praktijktesten onderworpen maar ook enkele theoretische factoren (TCO, uitstoot en VAA) speelden mee in de eindbeslissing. De klanten van Alphabet mochten eveneens hun voorkeur(en) doorgeven.

De nieuwe Audi A5 Sportback maakte op die manier indruk met zijn uitstekende interieurafwerking, praktische doch gestileerde vormgeving en piekfijne motoren die anno 2017 zowel zuinig als performant kunnen zijn.

Lees hier onze rijtest met de Audi A5 Coupé 2.0 TDI!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...