Nieuwe Coyote Store opent zijn deuren in Gent

Nieuwe Coyote Store opent zijn deuren in GentCoyote opent een nieuwe winkel in Sint-Martens-Latem, op de drukbezochte Kortrijksesteenweg.

Omdat er steeds meer nood is aan meer sereniteit op de weg zal de gloednieuwe Coyote Store zijn Gentse klanten optimaal van dienst zijn. Het nieuwe Coyote verkooppunt is reeds het zevende in het Belgische netwerk na Antwerpen, Brussel, Waver, Luik en Charleroi. Het bevindt zich vlak bij de E40 en geniet daardoor van een strategische ligging en vlotte bereikbaarheid.

Het complete gamma van Coyote waarschuwingssystemen (Coyote Mini, Coyote GPS en Coyote S) en accessoires zal beschikbaar zijn op een oppervlakte van 50m². Klanten kunnen er ook terecht voor advies op maat en vinden er een dienst na verkoop. In de laatste jaren is Coyote zich sterk aan het omvormen van een zuiver “radarverklikker” tot een échte speler in het mobiliteitsgebeuren met oa routebegeleiding, verkeersinformatie, drukte-analyse, filebegeleiding, ongevallendetectie, …

Lees hier onze test met de Coyote S!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...