Video: Hannes Coudenys test de Mercedes-AMG C63 S Coupe

Video: Hannes Coudenys test de Mercedes-AMG C63 S CoupéDe behoorlijk enthousiaste Hannes Coudenys – die we nog kennen van Like My Ride – test op West-Vlaamse wijze de sexy Mercedes-AMG C63 S Coupé!

In het verleden konden we het #LikeMyRide verhaal meevolgen van Hannes met de A-Klasse en later de CLA-Klasse, deze keer kreeg hij krachtiger speelgoed mee van Das Haus. Een briljantblauwe Edition 1 Mercedes-AMG C63 S Coupé die ten alle tijden kan pronken met een knap lijnenspel, heerlijke soundtrack en fenomenale krachtbron.

De 4.0-liter V8 is identiek aan het exemplaar uit de AMG GT en C63 S Berline en levert hier 510 pk en 700 Nm zonder écht te raken aan het befaamde Mercedes comfortniveau. Hannes ging behoorlijk ver – zowel emotioneel als praktisch – in het vastleggen van zijn ervaringen met de C63 S Coupé, naast de nodige GoPro’s en drones kwam er zelfs een kinderzitje aan te pas!

Met goede geloofsbrieven kan je bij de lokale Mercedes concessiehouder misschien zelf wel een testrit scoren met deze blitse Duitser, vanaf €81.312 kan je ginds direct een bestelbon ondertekenen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...