Spyshots: Lamborghini Huracan Superleggera Spyder (2018)

Spyshots: Lamborghini Huracan Superleggera Spyder (2018)Lamborghini laat er geen gras over groeien en komt behoorlijk snel met de dakloze Huracan LP640-4 Performante Spyder!

Op het Autosalon van Genève stond er op de stand van Lamborghini een bijzonder snelle, krachtige én lichte Huracan Performante. Vanaf de zomervakantie kan je de 640 pk sterke Huracan in ontvangst nemen na het achterlaten van minimaal 237.160 euro bij Lamborghini Brussels, wie liever met de haren in de wind zit moet even geduld hebben..

De ingenieurs van de Italiaanse sportwagenbouwer uit Sant’Ataga zijn namelijk alweer druk in de weer met een volgend model, de dakloze Huracan Performante Spyder. We gaan er vanuit dat dezelfde specificaties behouden blijven als de coupé, de stoffen dakconstructie neemt hij ongetwijfeld over van de reguliere LP610-4 Spyder. Ook hier zal het lichtgewicht composiet en de actieve aerodynamica verantwoordelijk zijn voor heel straffe prestaties!

Een onthulling zou iets kunnen zijn voor een groot internationaal Autosalon in het najaar (Los Angeles bijvoorbeeld), leveringen zullen daarnaast pas iets zijn voor volgend jaar.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...