Dit is de nieuwe Ssangyong Rexton!

Dit is de nieuwe Ssangyong Rexton!Ssangyong gaat ook met de volgende generatie Rexton de goede weg op.

Na de heropflakkering van de Koreaanse autoconstructeur – dankzij vers Indiaans kapitaal – kan Ssangyong terugkijken op een mooi parcours. De nieuwe Korando deed was hij moest doen terwijl het Tivoli en XLV duo de handjes vlot op elkaar krijgen. Nu is het uitkijken naar een volgende succes, op basis van het eerdere LIV-2 Concept ziet de nieuwe Rexton nu het levenslicht.

Deze Ssangyong Rexton beleefde zojuist zijn première op het Autosalon van Seoel, we gaan er vanuit dat de Europese versie 99% identiek zal zijn. Naast het strakke – en meer conventionele – lijnenspel mag de Rexton binnenin uitpakken met een fijn en modern afwerking dankzij ondermeer een groot infotainmentsysteem en hightech snufjes.

Op vlak van motoren biedt Ssangyong de nieuwe Rexton aan met een 2.2-liter turbodiesel en een 2.0-liter benzine, voorzien van zowel voor- als vierwielaandrijving en een automaat. Tegen het vierde kwartaal van 2017 verwachten we deze grote SUV bij de lokale dealer, prijzen en meer details volgen later.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...