Is dit de Volkswagen T-Roc crossover?

Is dit de Volkswagen T-Roc crossover?Zien we hier de langverwachte crossover van Volkswagen op basis van de nieuwe Polo?

Met enkel de grote(re) Tiguan en Touareg moet Volkswagen het SUV gamma ook wat uitbreiden aan de onderkant, daarom dat de Duitsers “binnen afzienbare tijd” met een crossover naar buiten zullen komen. Onderstaande foto stond goed verscholen in een presentatie en leunt opmerkelijk goed aan bij de Tiguan en de T-Roc Concept van enkele jaren geleden..

De uiteindelijke naamgeving van de T-Roc SUV/crossover is nog niet geweten, Volkswagen zal de grote lanceringscampagne waarschijnlijk ook maar opstarten na de voorstelling van de nieuwe Polo in september. Beide zullen technisch heel wat delen al kan de Polo natuurlijk niet tippen aan het avontuurlijke karakter van de T-Roc!

Tegen 2018 moet de derde SUV uit Wolfsburg hoe dan ook werkelijkheid worden en snel bij de lokale verdeler staan om weerwerk te kunnen bieden aan de succesvolle Captur’s, Juke’s en CX-3’s van deze wereld!

Is dit de Volkswagen T-Roc crossover?

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...