Spyshots: Mercedes GLE-Klasse SUV (2018)

Spyshots: Mercedes GLE-Klasse SUV (2018) W167Een gloednieuwe – en hightech – Mercedes GLE-Klasse SUV maakt zich klaar voor 2018!

In 2014 maakten we voor het eerst kennis met de Mercedes GLE in Coupé vorm, een jaar later werd de stoere ML vervangen door hetzelfde drieletterwoord om de logica wat meer te respecteren in het aanbod. Die naamsverandering – en de komst van een GLE500e hybride – was in theorie de grootste nieuwigheid van de GLE lancering, tegen 2018 willen ze ook deze luxueuze SUV voorzien van alle nieuwe technologie, hedendaagse Das Haus vormgeving, innovatieve rijhulpsystemen/gadgets en zuinige motoren. Een stevig dieet mogen we ook verwachten dankzij het gebruik van lichtgewicht materialen.

Voor specificaties en details mogen we al even kijken naar de nieuwe E-Klasse die als basis zal dienen voor de nieuwe GLE en GLE Coupé. Ook qua motoren verwachten we een soortgelijk aanbod met de aankomende zes-in-lijn en enkele AMG’s waaronder een 612 pk sterke Mercedes-AMG GLE63 S 4Matic+!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...