Preview: McLaren BP23 (2019)

Preview: McLaren BP23 (2019)McLaren werkt in alle stilte aan een bijzonder krachtige BP23 “hyper GT” met (opnieuw) drie zitplaatsen!

Wat vorig jaar nog geklasseerd werd als “geruchten” is nu officieel aangekondigd door de Britse sportwagenbouwer. McLaren haalt – samen met de MSO afdeling – alles uit de kast om met de aankomende BP23 (uiteindelijke naam zal vermoedelijk iets anders worden) de allerbeste leerling van de klas te zijn, na hun indrukwekkende prestatie met de P1 hypercar moet dat wel in orde komen.

Technische details zijn er op dit moment nog niet maar volgens dezelfde geruchten zouden de Britten rekenen op de nieuwe 4.0-liter V8 uit de 720S die daarnaast hulp krijgt van een elektromotor en slimme batterijen. Daardoor mogen we rekenen op sowieso meer dan 900 pk, daarnaast focust McLaren sterk op de aërodynamica en het gewicht om zo de rijdynamiek te kunnen optimaliseren.

Er staan 106 exemplaren van de McLaren BP23 op de planning en jammer genoeg zijn deze allemaal reeds reserveert door de meest merktrouwe klanten voor een prijskaartje van ettelijke miljoenen. Tegen 2019 moeten we toch een glimp van deze BP23 met drie zitplaatsen zien te krijgen, tezamen met de vlinderdeuren en hoodscoop een mooie verwijzing naar de iconische F1!

Preview: McLaren BP23 (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...