Poll: BMW 5-Reeks Berline vs Mercedes E-Klasse Berline

Poll: BMW 5-Reeks Berline vs Mercedes E-Klasse BerlineOok in het premium segment der zakenberlines leveren Mercedes en BMW een interessante titanenstrijd maar welke geniet jouw voorkeur?

Zowel de E als de 5 bestaan al sinds mensenheugenis en verwennen de meest succesvolle managers en bedrijfsleiders met hun comfort, vermogen en uitstraling. Vorig jaar werd zowel de Mercedes E-Klasse als BMW 5-Reeks volledig vernieuwd met een sterke focus op nieuwe technologie, connectiviteit en indrukwekkende rijhulpsystemen. Perfectie bestaat niet in autoland maar zowel de E-Klasse als 5-Reeks komen dicht in de buurt, vandaar dat we de W213’s en G30’s ook de komende jaren veelvoudig zullen tegenkomen op de Belgische wegen.

Daar waar Stuttgart (Mercedes) vroeger de focus eerder op comfort legde en München (BMW) de rijdynamiek verkoos ligt dat anno 2017 toch anders, elk willen ze op alle vlakken sterk uit de hoek komen. Onze Engelse collega’s van Autocar gingen op stap met een E350d (258 pk – 3.0 V6 – vanaf €60.621) en een 530d (265 pk – 3.0 V6 – vanaf €59.900) om uit te vissen welke nu juist de beste is.

BMW 5-Reeks Berline (G30) vs Mercedes E-Klasse Berline (W213)

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...