Spyshots: Hyundai i30 Fastback (2018)

Spyshots: Hyundai i30 Fastback (2018)Nog voor het einde van dit jaar komt Hyundai met een vierdeurs i30 Fastback!

Van de nieuwste generatie i30 hebben we intussen een vijfdeurs hatchback en een praktische Wagon, op het Autosalon van Frankfurt (september 2017) mogen we daar een sportieve i30 N bijrekenen. Normaliter komt al het goede slechts in drievoud maar Hyundai heeft een specialle’ke in de pijplijn zitten, namelijk een strakke i30 Fastback.

Behalve de benaming, een licht aflopende daklijn, coupé-invloeden (à la CLA) en een “uitzonderlijk mooie vormgeving” is er nog bitter weinig informatie bekend omtrent deze i30 Fastback. Onderstaande prototypes helpen ons ook niet veel verder.. De onthulling zou nog voor het einde van 2017 moeten gebeuren al zien we hem waarschijnlijk pas tegen 2018 in de showrooms.

Voor het interieur en motorengamma kan je intussen wel al even je licht opsteken bij de reguliere i30, tenzij de Europese Koreanen daar ook met een verrassing zullen komen!

Lees hier onze rijtest met de nieuwe Hyundai i30 (2016)!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...