Teaser: Mercedes-AMG GT Concept (2017)

Teaser: Mercedes-AMG GT Concept (2017)Met de AMG GT Concept zet Mercedes-AMG een eerste stap naar de langverwachte vierdeurs sportcoupé!

Onmiskenbaar voorzien van de huidige AMG GT vormgeving met enkele exotische pennentrekken zoals de reusachtige velgen (zonder rubber?) en de centraal geplaatste uitlaat. Maar wie goed kijkt ziet een extra paar deuren achteraan waardoor Das Haus openlijk aangeeft dat ze werk willen maken van een AMG GT variant met vier deuren!

Daarmee krijgt de Porsche Panamera eindelijk een waardige concurrent, als alles wat goed loopt zou de productieversie van dit AMG GT Concept volgend jaar alreeds voorgesteld kunnen worden. Daarvoor zouden de Duitsers de GT4 benaming gebruiken, in analogie met de rest van het AMG GT gamma rekenen we ook op een Mercedes-AMG GT4 C en misschien wel R versie!

Op het Autosalon van Genève voorzien we meer beeldmateriaal voor jullie!

Lees hier onze rijtest met de Mercedes-AMG GT!

Teaser: Mercedes-AMG GT Concept (2017)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...