Teaser: Volvo XC60 SUV (2017)

Teaser: Volvo XC60 SUV (2017)Over een week zal Volvo de nieuwe XC60 onthullen op het Autosalon van Genève!

En om die laatste dagen vol spanning en sensatie te vullen komen de veilige Zweden alvast met wat teasermateriaal. Zo zien we dat de vormgeving sterk overeenkomt met de grotere XC90, de achterlichten doen ons dan weer denken aan de V90 break. De gekende T-vormige dagrijlichten (een leuke verwijzing naar Thor, de God van de verlichting) tekenen hier ook present.

Qua interieurvormgeving, technische details en motorengamma zullen we nog even geduldig moeten afwachten, op basis van de spyshots zagen we wel al dat de nieuwe XC60 groter zal zijn dan de huidige generatie. Naast zuinige en krachtige viercilinders verwachten we hier op termijn ook een plug-in hybride!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...