Dit is de McLaren MCL32, de F1 wagen van Stoffel Vandoorne!

Dit is de McLaren MCL32, de F1 wagen van Stoffel Vandoorne!Onze West-Vlaamse landgenoot Stoffel Vandoorne mag dit jaar met de McLaren-Honda MCL32 de baan op!

Na de Belgische deelname van Jerome d’Ambrosio in 2010 staat er dit seizoen wederom een Belg aan de start van het F1 gebeuren. Stoffel Vandoorne mag zowaar aantreden bij het McLaren-Honda topteam, al was er van dat “topteam” de voorbije twee jaar niet zoveel te zien. Alles zou nu beter moeten zijn aldus motorbouw Honda, zowel Stoffel als teammaat – en tweevoudig wereldkampioen – Fernando Alonso hebben er het volste vertrouwen in.

De F1 bolide van dit jaar werd MCL32 gedoopt en dat sinds ’80 voor het eerst zonder MP4 in de naamgeving. De racewagen kleurt ook bijzonder oranje terwijl er vroeger de voorkeur gegeven werd voor grijs met zwarte en oranje accenten, bij deze kennen we ook de lievelingskleuren van Zak Brown (teambaas McLaren-Honda F1).

De F1 teams hebben nog een kleine maand om alles op punt te krijgen, op zondag 26 maart 2017 start de Grote Prijs van Australië met hopelijk direct een knalprestatie van Stoffel Vandoorne!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...