Maserati komt met een nieuw model in 2018 [SUV?]

Nieuw Maserati model tegen 2018Tegen 2018 krijgen de Maserati Levante, Ghibli en Quattroporte het gezelschap van een nieuw model!

De Maserati Levante SUV is nu goed gelanceerd en daarmee boren de Italianen uit Modena een volledig nieuwe doelgroep aan. Daarnaast blijven de Ghibli en Quattroporte meedingen naar de gunst van de consument in het luxe berline segment, terwij de sportieve GranTurismo en GranCabrio er ook nog steeds zijn. Deze laatste worden gebouwd in Modena – tezamen met de 4C’s – terwijl het meer luxueuze gamma geproduceerd wordt in Turijn, daar zou er tegen 2018 nog een model moeten bijkomen.

Dat zijn toch de woorden van CEO Marchionne die verder niet toegelicht werden. Het meest voor de hand liggende is de komst van een nieuwe generatie GT maar dan zitten ze met een overbodige fabriek in het historische Modena. Daar zouden ze dan ook de kleinere Alfieri bouwen.

Een nieuwe SUV boven (of onder?) de Levante lijkt dus de meeste kans te maken tenzij de Italianen ons nog verrassen met iets anders!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...