Teaser: Hyundai i30 Wagon (2017)

Teaser: Hyundai i30 Wagon (2017)Na de lancering van de vijfdeurs Hyundai i30 komt de meer praktische i30 Wagon er ook al aan!

De nieuwe i30 Wagon stond alreeds op ons lijstje der interessante nieuwigheden van het Autosalon van Genève, nu komen de Zuid-Koreanen – uit Frankfurt / Russelheim – naar buiten een officiele aankondiging van een tweede i30 koetswerkvariant. De nieuwe i30 Wagon zal natuurlijk een pak functioneler zijn gezien zijn praktische bouw, Hyundai verwoord het zelf als volgt “De geleidelijk smaller wordende daklijn en de dynamische verhoudingen geven de Wagon bijna een coupé-achtig silhouet. Het gestroomlijnde en dynamische profiel wordt verder benadrukt met een chroomrand rond de ramen aan de zijkant”.

Daaraan heb je natuurlijk niets, gelukkig voorzien ze een verhelderende silhouette. Qua interieurafwerking en motorengamma kan je al eens kijken naar de hatchback, 99,9% zeker dat die overeen zal komen. De nieuwkomer zal qua laadvolume ook wel beter doen dan de huidige i30 Wagon met zijn 378 liter (max 1.642 liter). Afspraak op 7 maart in Genève of op www.GroenLicht.be!

Teaser: Hyundai i30 Wagon (2017)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...