Officieel: Aston Martin Vanquish S Volante (2017)

Officieel: Aston Martin Vanquish S Volante (2017)Na de reguliere Vanquish S Coupé komt Aston Martin eveneens met de dakloze Vanquish S Volante!

De Aston Martin Vanquish S is het sluitstuk van een fenomenale generatie aan Grand Tourer’s, binnenkort komt er namelijk een nieuw topmodel op basis van de nieuwe DB11. Een dergelijk afscheid kon niet onopgemerkt voorbij gaan dus kregen we een S variant, op het Autosalon van Genève mogen we daar de Vanquish S Volante bijrekenen!

Visueel rekent deze Vanquish S Volante op wat extra koolstofvezel voor de bumpers, en blitse 20″ velgen, de unieke blauwtint staat deze stijlvolle Brit ook als gegoten. Onder de motorkap ligt er nog éénmaal de atmosferische 6.0-liter V12 die hier 600 pk levert, goed voor een 0-100 tijd van 3,5 seconden en een top van 323 km/u.

Een exacte prijs hebben we niet maar ga er vanuit dat je hier in België toch wel 300.000 euro zal moeten investeren, de eerste leveringen zijn voorzien tegen de zomer.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...