Officieel: Citroen C-Aircross Concept (2017)

Officieel: Citroen C-Aircross Concept (2017)Hint Citroën met de C-Aircross Concept naar een nieuwe C4 Aircross of een C3 Picasso?

Jaarlijks presenteert Citroën een resem concepten die de designrichting van nieuwe modellen inluiden, bij deze C-Aircross Concept ligt het ietwat anders. Hier is reeds aangekondigd dat het in productie zal gaan ter vervanging van een bestaand model, of dat de C4 Aircross crossover of C3 Picasso zal zijn is nog onduidelijk.

De schattige uitstraling (interieur + exterieur) zal ongetwijfeld behouden blijven net zoals de befaamde Airbumps op de zijkanten, de kans dat de suïcide doors de overstap zullen maken naar het productiemodel is een pak kleiner. Met 4,15 meter op 1,74 meter op 1,63 meter nestelt de toekomstige C-Aircross Concept zich alvast mooi onder de C4 Cactus.

Op het Autosalon van Genève voorzien we meer beeldmateriaal van deze guitige Fransman.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...