To do: Ford Driving Skills for Life 2017


Voor het vierde jaar in rij komt er een Ford Driving Skills for Life, nu met drie weekends in België.

Ford engageert zich ook in 2017 om jongeren veilig de weg op te sturen. Na het succes van de vorige edities zijn er dit jaar 3 weekends ingepland waarvoor jongeren tussen 18 en 24 zich gratis kunnen inschrijven. Het enige wat je nodig hebt is een geldig rijbewijs.

Tijdens deze Driving Skills for Life staan de instructeurs van Ford Lommel Proving Ground klaar om deze jongeren te wapenen met raad en daad tegen de valkuilen van het verkeer op onze steeds drukker wordende wegen. Er zijn vier focuspunten: herkennen van gevaren, de controle over de auto, snelheids/afstandsbesef en de impact van afleidingen aan het stuur.

Schrijf je gratis in via volgende link voor een van onderstaande weekends en maak bovendien kans op een iPad Mini door deel te nemen aan de Instagram-wedstrijd.

  • Namen (18/03-19/03) (Franstalig)
  • Lommel (06/05-07/05)
  • Brussel/Antwerpen (09/09-10/09)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...