Spyshots: Seat Arona crossover (2017)

Spyshots: Seat Arona crossover (2017)Hier nog voorzien van een stevige portie camouflage maar de Seat Arona komt eraan!

Met de Ateca heeft Seat eindelijk een SUV in het gamma, een koetswerkvorm die de laatste maanden/jaren waanzinnig populair werd in Europa. Volgens de Spanjaarden is er daarom wel nog wat ruimte in het Seat gamma voor een crossover, vermoedelijk krijgen we hem/haar alreeds te zien op het aankomende Autosalon van Genève in maart!

Op onderstaande foto’s zit de uiteindelijke vormgeving goed gestoken maar de logische kruising van de nieuwe Ibiza en de Ateca zal vermoedelijk tot de Arona leiden. Naar die nieuwe stadswagen kan je ook alvast even kijken voor het interieurdesign en motorengamma.

De Nissan Juke, Renault Captur en Fiat 500X krijgen hiermee nog een extra concurrent speelkameraad.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...