Officieel: Opel Insignia Sports Tourer (2017)

Officieel: Opel Insignia Sports Tourer (2017)Na de reguliere Insignia Grand Sport berline komt Opel nu met de praktische Insignia Sports Tourer naar buiten.

De nieuwe Insignia heeft bijna niets meer te zien met zijn voorganger, om dat statement nogmaals duidelijk te maken voegt Opel vanaf nu zelfs Grand Sport toe aan de benaming van de berline. Zijn praktische evenknie blijft de Insignia Sports Tourer en gaat verder op hetzelfde elan.

Met zeven extra centimeter in de lengte – en eentje minder in de hoogte – is de nieuwe generatie Opel Insignia Sports Tourer veelzijdiger dan ooit. Met de driedelige achterbank plat kan je tot 1.640 liter bagage meesleuren van A naar B, dat is 100 liter meer dan ervoor! Dankzij optimale plaatsing van de wielbasis en spoorbreedte kunnen er zelfs voorwerpen tot 2 meter in deze Sports Tourer! Geen zin om zelf de kofferklep te openen, geen probleem want met een kniezwengel is de klus zo geklaard!

Opel geeft tenslotte nog mee dat moderne techniek niet ombreekt en dat er een dynamisch rijgedrag voorzien is, voornamelijk te danken aan een stevig dieet (- 200 kg) en een gepaste afstelling van alle systemen. Op het Autosalon van Genève krijgen we alle details van de Insignia Sports Tourer, voor het motorengamma kan je alvast eens spieken bij de Insignia Grand Sport!

Tegen de zomer moet de nieuwe Insignia Sports Tourer bij de dealer staan, vanafprijzen volgen later!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...