Productie Rolls-Royce Phantom VII zit erop!

Productie Rolls-Royce Phantom VII zit erop!Met dit allerlaatste exemplaar van de Rolls-Royce Phantom VII nemen we afscheid van deze ultieme luxewagen.. Geen reden om lang te rouwen, een opvolger maakt zich intussen klaar!

Bij Rolls-Royce is niets teveel gevraagd (zolang je het kan betalen wel te verstaan) en bouwen ze vol overtuiging de prachtigste creaties. Maar voor deze generatie Phantom – en afgeleiden – zit het er op, na bijna dertien jaar (!!) werd recentelijk het allerlaatste exemplaar met veel liefde en toewijding in elkaar gezet. De gelukkige eigenaar is een échte liefhebber van het Britse luxemerk, al gaan we er vanuit dat elke klant uit Goodwood dat nu wel is.

De Phantom Coupé en Phantom Drophead Coupé zullen we niet meer terugzien, wie een blitse coupé of gracieuze cabrio wil kan bij Rolls-Royce een Wraith of Dawn krijgen. Een opvolger voor de Phantom limousine – al dan niet met verlengde wielbasis – staat op de agenda voor 2018.

Naast innovatieve hulpsystemen, een modern interieur en een stevige gewichtsbesparing zou er ook een hybride uitvoering kunnen bijzitten naast het gekende 6.7-liter V12 uiteraard. Qua vormgeving zou de achtste generatie dan weer mooi aansluiten bij z’n voorganger.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...