Officieel: Mercedes Aesthetics A Sculpture [A-Klasse Berline!]

Officieel: Mercedes Aesthetics A Sculpture [A-Klasse Berline!]De volgende generatie Mercedes’s krijgen een gloednieuwe vormgeving mee en wie goed tussen de lijntjes kan lezen/kijken ziet hier de A-Klasse Berline!

Mercedes heeft (wederom) iets nieuws gevonden. Na het perfectioneren van hun “spyshots” en “concepten” kunnen brengt de premium autoconstructeur uit Stuttgart (#1 in de wereld) ons nu de Aesthetics A sculptuur. Hiermee laten ze weten dat het lijnenspel van hun bolides in de toekomst stevig zal veranderen, gezien de sterke gelijkenissen tussen de vele berlines/coupé’s/cabrio’s/SUV’s is dat misschien nog niet zo’n slecht idee..

Daarnaast lijkt de levensvatbaarheid van een nieuw model in de onderste regio van het Mercedes’ aanbod nu ook wel bevestigd. Naast de A-Klasse hatchback, CLA sportcoupé, CLA Shooting Brake vierdeurs coupé en GLA compacte SUV verwachten we tegen 2018 eindelijk die A-Klasse Berline. Of dat invloed zal hebben op de CLA is nog niet geweten, de Audi A3 Berline heeft hiermee wel eindelijk een volwaardige concurrent.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...