Productie Mercedes E-Klasse Coupe (2017) van start

Productie Mercedes E-Klasse Coupe (2017) van startWederom feest bij Mercedes in Bremen, daar rolde zojuist de eerste exemplaren van de nieuwe E-Klasse Coupé van de band.

Zeer binnenkort moeten de nieuwe E Coupé’s gaan opduiken bij de lokale Mercedes concessiehouders, wie zeer snel een bestelbon (vanaf 51.425 euro) wist te tekenen moet nog voor de zomervakantie zijn tweedeurs E-Klasse op de oprit parkeren. Wil je dat doen met een dieselmotor ben je sowieso aangewezen op de E220d Coupé (194 pk), benzinerijders hebben iets meer keuze (E200 Coupé, E300 Coupé en E400 Coupé) met vermogen tussen de 184 pk en 333 pk!

In de productiefaciliteit bouwen de toegewijde werknemers de nieuwe E-Klasse Coupé op een flexibele lijn samen met de C-Klasse Coupé en C-Klasse Cabrio. Als er ook van de E-Klasse een dakloze Cabrio ten tonele verschijnt zal deze hier mooi aansluiten.

Met meer dan 12.500 werknemers is Bremen van essentieel belang voor Das Haus, zo bouwen ze hier de volledige C-Klasse line-up (Berline, Break, Coupé en Cabrio), de E-Klasse Coupé (en binnenkort Cabrio), de GLC / GLC Coupé SUV’s en daarnaast ook de SLC / SL Roadsters.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...