Preview: Mercedes E-Klasse Cabrio (2017)

Preview: Mercedes E-Klasse Cabrio (2017)In het zonnige Arizona (VS) mag de nieuwe generatie Mercedes E-Klasse Cabrio al even genieten van de zon.

Na de gloednieuwe C-Klasse Cabrio en luxueuze S-Klasse Cabrio voorzag Das Haus zowel de SLC (ex-SLK) als SL Roadster een deugddoende update. Met een dergelijk cabrio-aanbod is er voor elk wat wils, toch zien de Duitsers nog ruimte voor een nieuwe E-Klasse Cabrio (interne code A238).

Enkele happy few mochten even van zeer dichtbij kennis maken met zo-goed-als-finale E-Klasse Cabrio’s, enkel voorzien van nog wat camouflagetape. Op die manier blijft de verrassing op het Autosalon van Genève in maart toch nog wat intact!

Zoals je zelf al wel had kunnen vermoeden krijgt de dakloze E-Klasse eveneens een softtop dakconstructie mee die volautomatisch – en al rijdend – kan bedienen. Voor het interieur kijk je best nog eens naar de E-Klasse Berline, E-Klasse Break en de E-Klasse Coupé, met die laatste zal de toekomstige cabriotoevoeging van Mercedes waarschijnlijk ook de motoren delen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...