Autosalon Brussel 2017: Ferrari line-up (Dream Cars)

Officieel: Ferrari LaFerrari Aperta (2016)YES! Naast “meer” toegankelijke V8 modellen komt Ferrari met de dakloze LaFerrari Aperta naar het Dream Cars weekend op het Autosalon!

Na ongeveer 400 stuks van de Ferrari LaFerrari Coupé en een handvol FXX trackversies was de tijd rijp om het dak van deze hypercar te halen. Zo waren er ook 399x LaFerrari Aperta’s (Italiaans voor ‘open’) gebouwd die bijna allemaal hun weg vonden naar de meest gemotiveerde klanten van het Italiaanse sportwagenmerk. In België kan je de 963 pk sterke V12 voor het eerst aanschouwen tijdens het Dream Cars weekend, de slimmeriken weten dat er al een tijdje een bloedrood exemplaar staat te pronken bij Ferrari Monza in Sint-Martens Latem (Gent).

De Italianen uit Modena brengen nog twee begeerlijke bolides mee naar de Heizel, zo staat er hier ook een 488 Spider. Met 670 pk net iets minder snel dan de LaFerrari Aperta maar niet minder snel, in exact drie seconden je hiermee ook aan 100 km/u!

Omtrent de derde Ferrari op de Dream Cars stand heerst er nog wat onduidelijkheid. De ene denkt écht te weten dat het de nieuwe GTC4Lusso V8 is, de andere blijft er dan weer bij dat het de California T is. Beiden zijn van harte welkom!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...