Autosalon Brussel 2017 live: Toyota (Paleis 9)

Autosalon Brussel 2017 live: Toyota (Paleis 9)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Toyota op het Autosalon van Brussel!

Bij Toyota vinden we naast de zwaardere jongens (genre Hilux, Land Cruiser, ProAce Verso) draait het hier toch voornamelijk rond de Yaris, Auris, Prius en C-HR. Die laatste is een gewaagde – en alvast geslaagde – mix tussen een break, SUV en crossover, naast een extreem design is het voornamelijk opvallend dat er enkel een benzine en hybride aanwezig is. Toyota ziet dus geen heil meer in diesels terwijl de Japanners ons beloofden dat het rijgedrag en stuurgevoel van de C-HR (Coupé High Rider) beter dan ooit is.

De speelse Toyota GT86 werd vorig jaar visueel ook wat bijgeschaafd met een interieurupgrade, toch is het voornamelijk uitkijken naar de nieuwe afstelling van de ophanging om nog meer rijplezier te kunnen brengen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...