Autosalon Brussel 2017 live: Tesla (Paleis 6)

Autosalon Brussel 2017 live: Tesla (Paleis 6)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Tesla op het Autosalon van Brussel!

Twijfel niet langer voor die grijze Model X of blauwe Model X, in Paleis 6 staan ze broederlijk naast elkaar en kan je rustig de tijd nemen om te kiezen. De aanwezige Tesla crew / verkopers beantwoorden daarnaast ook met een groot enthousiasme al je prangende vragen omtrent de elektrische SUV met maximaal zeven zitplaatsen. Salonpromoties kan je hier wel niet vinden, daar doet de populaire Amerikaanse autobouwer niet aan mee!

De Tesla Model S is momenteel de enige elektrische premiumberline die op overtuigende wijze kan uitpakken met zijn hightech innerlijk, ruim interieur en meer dan behoorlijk rijbereik. Afhankelijk van de gekozen uitvoering mag je daar nog fenomenale prestaties bijrekenen..

Deel dit bericht:

1 reactie op "Autosalon Brussel 2017 live: Tesla (Paleis 6)"

  1. Wolf 19-01-2017 om 17:31

    Wat is die nwe Tesla toch een lelijk, duur hok…..getverrr

Reageer

Reactie aan het plaatsen...