Autosalon Brussel 2017 live: Renault (Paleis 5)

Autosalon Brussel 2017 live: Renault (Paleis 5)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Renault op het Autosalon van Brussel!

Op de stand van Renault zien we voor het eerste de gloednieuwe Koleos oftewel de allergrootste SUV van de Fransen. Met een stoere vormgeving, krachtige motoren en een praktisch innerlijk moet deze het succes van de Captur en Kadjar nog wat versterken.

Naast het professionele gamma van Renault zien we hier ook de gelauwerde Scénic, de speelse Twingo GT en de zuiver elektrische Zoé die na de laatste update tot bijna 400 km ver kan rijden. De steunpilaren van het Franse gamma, de Clio (kleine facelift) en Mégane (nieuwe generatie) tekenen hier present in diverse uitvoeringen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...