Autosalon Brussel 2017 live: Seat (Paleis 11)

Autosalon Brussel 2017 live: Seat (Paleis 11)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Seat op het Autosalon van Brussel!

Seat voorzag het volledige Leon gamma (driedeurs, vijfdeurs en break) van een kleine facelift en die presteren de Spanjaarden dan ook voor het eerst aan het Belgische koperspubliek. Een strakker lijnenspel, LED verlichting, rijhulpsystemen en een 115 pk versie van de bestaande 1.6 CRTDI omvat de vernieuwde Leon zo wat in een notendop.

Daarnaast verwachten we ook wel wat van de Ateca SUV die technisch sterk gerelateerd is aan de VW Tiguan en Skoda Kodiaq terwijl het prijskaartje iets zachter voor de dag komt. Ongetwijfeld een succes in wording! Later dit jaar komt daar nog een kleine crossover, de Arona, bij.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...