Autosalon Brussel 2017 live: Smart (Paleis 5)

Autosalon Brussel 2017 live: Smart (Paleis 5)
Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Smart op het Autosalon van Brussel!

Op de compacte stand van Smart zien we het volledige gamma staan in al hun uitvoeringen. De ene al wat kleurrijker dan de andere dankzij de Brabus Tailor Made mogelijkheden. Naast twee reguliere benzinemotoren (71 of 90 pk) voor de ForTwo Coupé, ForTwo Cabrio en ForFour kan je uiteraard ook nog opteren voor de 109 pk sterke Brabus topuitvoeringen.

Dé nieuwigheid is wel het Electric Drive aanbod van de ForTwo’s en ForFour, met een zuiver elektrische aandrijflijn moet je tot 160 km ver geraken. Dat lijkt niet bijzonder veel maar in stedelijke omgevingen – hét terrein waar een Smart uitblinkt – moet het voldoende zijn. Opladen gaat ook sneller dan je zou denken.

Lees hier enkele interessante Smart rijtesten:

Rijtest Smart ForTwo Cabrio 71 pk
Rijtest Smart ForFour Brabus
Rijtest Smart ForTwo 71 pk
Rijtest Smart ForFour 71 pk

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...