Autosalon Brussel 2017 live: MINI (Paleis 7)

Autosalon Brussel 2017 live: MINI (Paleis 7)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van MINI op het Autosalon van Brussel!

Bij MINI draait het hier logischerwijs om hun grootste familietelg, de Countryman SUV, die hier zijn Europese intrede maakt! Groter, ruimer, functioneler, innovatiever en nog meer personaliseerbaar zonder aan de klassieke vormgeving te raken. Naast logische benzine- en dieselmotoren komt er hier later dit jaar ook nog een zuinige plug-in hybride variant bij.

Sportiviteit vinden we traditiegetrouw bij de John Cooper Works (JCW) modellen terwijl cabrioliefhebbers hun zomerse gevoelens kunnen uiten bij de nieuwe MINI Cabrio. De funky Clubman blijft dan weer een praktisch alternatief.

Lees hier enkele interessante MINI rijtesten:

Rijtest MINI Cooper Cabrio
Rijtest MINI Clubman Cooper D
Rijtest MINI JCW Cabrio
Rijtest MINI Countryman JCW

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...