Autosalon Brussel 2017 live: Land Rover / Range Rover (Paleis 6)

Autosalon Brussel 2017 live: Land Rover / Range Rover (Paleis 6)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Land Rover en Range Rover op het Autosalon van Brussel!

De legendarische Defender is op pensioen en zijn opvolger is nog niet voor direct, gelukkig hebben we hier in Brussel wel de nieuwe generatie Discovery! Een moderne koetswerkbouw (die een pak lichter/zuiniger is), krachtige motoren en hightech infotainment terwijl het traditionele Discovery design én zijn extreme veelzijdigheid gewoon aanwezig blijven.

De luxueuze copains van Range Rover zien de toekomst sowieso zonnig in met de Evoque Convertible, een unieke combinatie van een SUV met een cabrio. Gelukkig zit het concept écht goed in elkaar, in Zuiderse regio’s stijgen de slaagkansen dan ook evenredig met de temperatuur. De Range Rover SVAutobiography Dynamic mag dan weer zonder overdrijven stoefen met zijn immens vermogen (550 pk sterke 5.0 V8) en royale luxe.

Lees hier enkele interessante Land Rover / Range Rover rijtesten:

Rijtest Land Rover Discovery Sport
Rijtest Range Rover Evoque Convertible
Rijtest Range Rover Sport

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...