Autosalon Brussel 2017 live: Audi (Paleis 11)

Autosalon Brussel 2017 live: Audi (Paleis 11)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Audi op het Autosalon van Brussel!

Terwijl er iets verderop bij Audi Brussels nog steeds een positieve sfeer hangt met de goede cijfers van 2016 (én toekomst) staat de Duitse premiumconstructeur met een arsenaal nieuwigheden te pronken op de Heizel. Dé blikvanger is de nieuwe Q5 die hier de show moet delen met de populaire A5 Sportback, A5 Cabrio en A4 Avant g-tron (CNG).

Ook de rest van het brede gamma is hier mooi vertegenwoordigd, gaande van de A1 tot A7 en van Q2 (nieuw!) tot (S)Q7. In de Audi Exclusive Lounge kan je trouwens terecht voor een bijzonder knappe A7 Sportback configuratie.

Lees hier enkele interessante Audi rijtesten:

Rijtest Audi Q7 3.0 TDI
Rijtest Audi Q7 e-tron
Rijtest Audi A4 Berline / A4 Avant
Rijtest Audi A6 Avant
Rijtest Audi Q3
Rijtest Audi TT

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...