Autosalon Brussel 2017 live: Maserati (Paleis 5)

Autosalon Brussel 2017 live: Maserati (Paleis 5)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Maserati op het Autosalon van Brussel!

Voor het eerst zien we Maserati op het Autosalon tussen hun Italiaanse vrienden van Alfa Romeo en Jeep, grotendeels te danken aan het meer rationele gamma en de komst van de Levante SUV. Nog steeds een volwaardige Maserati met een hoogwaardige afwerking en krachtige motoren maar een stuk praktischer in de dagdagelijkse omgang.

Ook de vernieuwde Ghibli berline en Quattroporte limousine zien we hier blinken op de stand, met hun efficiënte 3.0-liter dieselmotor (275 pk / 600 Nm) proberen ze de premium (lease)rijder te overtuigen van hun Italiaanse charme.

Lees hier enkele interessante Maserati rijtesten:

Rijtest Maserati Ghibli Diesel
Rijtest Maserati Quattroporte GTS
Rijtest Maserati Quattroporte Diesel

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...