Autosalon Brussel 2017 live: Jaguar (Paleis 6)

Autosalon Brussel 2017 live: Jaguar (Paleis 6)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Jaguar op het Autosalon van Brussel!

Op het laatste moment schudde Jaguar nog een wereldpremière uit hun broekzak met de gefacelifte F-Type. Deze beeldschone sportwagen krijgt een nieuwe voorbumper, moderne verlichting en enkele interieurupgrades mee, daarnaast is er ook een nieuwe R-Dynamic uitvoering en 400 pk sterke Sport launch edition voorhanden.

Zo’n F-Type blijft leuk voor in het weekend maar tijdens de (werk)week zou zo’n XE, XF of XJ zeker niet misstaan. De nieuwe F-Pace SUV imponeerde anderzijds ook wel tijdens onze test met zijn veelzijdig innerlijk, stoer uiterlijk en vele capaciteiten.

Lees hier enkele interessante Jaguar rijtesten:

Rijtest Jaguar F-Pace 2.0d SUV
Rijtest Jaguar F-Type 3.0 V6 S AWD
Rijtest Jaguar XE
Rijtest Jaguar XJR

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...