Autosalon Brussel 2017 live: Hyundai (Paleis 6)

Autosalon Brussel 2017 live: Hyundai (Paleis 6)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Hyundai op het Autosalon van Brussel!

Ecologie troef bij de Zuid-Koreanen, zo geloven ze niet enkel in waterstof (ix35 Fuel Cell) maar ook in hybride oplossing. Zo getuige de IONIQ die hier zowel te bewonderen valt als Hybrid en zuiver elektrisch Electric. Die laatste werd overigens verkozen tot VAB Gezinswagen van ’t jaar!

Met de nieuwe i30 hebben ze bij Hyundai ook een zeer interessante première op de stand, benieuwd of deze de klassieke concurrentie in dit segment het leven nog zuurder kan maken. De compacte i10 is ook strakker dan ooit terwijl de Tucson de verkooplijstjes blijft domineren. Die dominantie gunnen we ook Thierry Neuville, onze trotse landgenoot die binnenkort terug het WRC seizoen zal aanvatten met een aangedikte i20 WRC Coupé en misschien wel kans maakt op de titel.. Go Thierry!

Lees hier enkele interessante Hyundai rijtesten:

Rijtest Hyundai IONIQ Electric
Rijtest Hyundai IONIQ Hybrid
Rijtest Hyundai i40 Sedan
Rijtest Hyundai i10
Rijtest Hyundai Tucson 1.7 CRDi

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...